MENU OKOLICZNOŚCIOWE

 

MENU OKOLICZNOŚCIOWE -KONSOLACJE

 

Zestaw I 50zł/osoba

  1. Rosół z makaronem
  2. 1 Rodzaj mięs 100% (Kotlet schabowy z pieczarką lub devolay
  3. Ziemniaki
  4. Surówka mix
  5. Kawa, herbata, woda z cytryną
  6. Ciasto jeden rodzaj (blacha na 10 osób)

Zestaw II 60zł /osoba

  1. Rosół z makaronem
  2. 4 rodzaje mięs 100%, 70%, 50%, 50% (Karkówka z kluskami śląskimi,
    Kotlet schabowy z pieczarką, Udko pieczone, Pieczeń wieprzowa w sosie własnym )
  3. Ziemniaki
  4. Surówka mix
  5. Kawa, herbata, woda z cytryną
  6. Ciasto dwa rodzaje (blacha na 10 osób)

Zestaw III 70zł /osoba

  1. Rosół z makaronem
  2. 5 rodzaje mięs 100%,70%,50%,50%,50% ( Karkówka z kluskami śląskimi, De volaille, Udko w sosie tatarskim, Kotlet schabowy z pieczarką, Pieczeń w sosie własnym )
  3. Ziemniaki
  4. Surówka mix
  5. Kawa, herbata, woda z cytryną
  6. Ciasto trzy rodzaje (blacha na 10 osób)

W cenie zapewniamy obsługę i standardową dekorację sali.

 

 

Załącznik nr 7
do Zarządzenia Nr 14/2023
z dnia 06.11.2023 r.

 

 

 

 

CENNIK USŁUG HOTELOWYCH ORAZ WYNAJEM SAL

 

  1. Pokoje Hotelowe
  • Pokój 1 -osobowy - 90,00zł/dobę bez śniadania
  • Pokój 2- osobowy – 130,00zł/dobę bez śniadania
  • Pokój 3-osobowy z dostawką – 150,00zł/dobę bez śniadania
  • Dzieci do lat 3- pobyt bezpłatny
  • Dzieci od 4 lat do 10 lat -50 zł/dobę
  • Dodatkowa opłata za jedno zwierzę – 30,00zł/ dobę
  • Za zgubienie klucza do pokoju hotelowego 50,00 zł.

 

  1. Sale konferencyjne i sala restauracyjna

 

  • Wynajem Sali konferencyjnej oraz restauracyjnej dużej – do 4 godzin 300,00 zł, każda następna godzina 50,00zł
  • Wynajem Sali konferencyjnej małej – 50,00 zł za godzinę

 

Dla stałych klientów możliwość negocjacji ceny od 5%-20%

Ostateczną decyzję podejmuje Dyrektor Zakładu Aktywności Zawodowej.

 

 

 

 

 

 

Załącznik nr 8
do Zarządzenia Nr 14/2023
z dnia 06.11.2023 r.

 

 

 

CENNIK WYNAJMU ALTANY Z GRILLEM

Oferowane usługi:

  1. Wynajem altany z grillem do 4 godzin 200 zł każda następna godzina 50 ,00zł
  2. Podpałka – 10,00zł
  3. Węgiel – 15,00zł/opakowanie2,5 kg
  4. Obsługa kelnerska 60zł/godzina lub 250zł powyżej 5 godzin
  5. Zestawy grillowe

Zestaw I 30 zł / osobę

 

-Kiełbasa (200g) - 100%

-Karkówka marynowana (120g) -100%

-Kaszanka (200g) – 50%

-Musztarda, ketchup po (50g)

-Pieczywo (100g)

 

Zestaw III 35 zł / osobę

 

- Kiełbasa (200g) - 100%

- Karkówka (120g) -100%

-Szaszłyk drobiowy lub wieprzowy

(200g) – 50%

-Surówka sezonowa (150g)

-Pieczywo (100g)

-musztarda, ketchup po (50g)

 

Zestaw II 50 zł / osobę

 

-Kiełbasa (200g) – 100%

-Karkówka marynowana (120g) -100%

-Pstrąg (350g) – 50%

  1. sezonowa (150g)

-Musztarda, ketchup po (50g)

-Pieczywo (100g)

 

Zestaw IV 40 zł / osobę

-Kiełbasa (200g) - 100%

-Kaszanka (200g) – 100%

-Szaszłyk drobiowy lub wieprzowy

(200g) – 50%

-Ziemniak opiekany w folii (1 szt.)

-Surówka sezonowa (150g)

-Pieczywo (100g)

- musztarda, ketchup po 50g

 

W cenie zestawu grillowego zapewniamy obsługę do 4 godzin.

 

 

Załącznik Nr 9
do Zarządzenia Nr 14/2023
z dnia 06.11.2023r.

 

 

 

CENNIK OBIADÓW DNIA DLA KLIENTA I DLA PRACOWNIKÓW ZAZ

 

1.Obiad dnia dla klienta:

Obiad dnia – 25,00zł
Zupa – 8,00zł
II danie – 20zł

 

2.Obiad dnia w abonamencie:

Obiad dnia – 22,00zł (abonament miesięczny)
Obiad dnia – 23,00zł (abonament minimum dwa tygodnie)

 

3.Obiad dnia dla pracowników ZAZ:

Obiad dnia – 13,00zł
Zupa 450ml – 3,00zł
Zupa słoik 0,9l – 5,00zł
II danie – 10,00zł

 

Dowóz na terenie Radziejowa - gratis.

Dowóz poza miasto - dolicza się do ceny każdego posiłku 3,00zł

 

Załącznik Nr 10
do Zarządzenia Nr 14/2023
z dnia 06.11.2023 r.

 

 

 

ORGANIZACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH

 

 

 

  1. Do każdej imprezy okolicznościowej nie określonej w załącznikach do niniejszego zarządzenia doliczamy 30 % kosztów organizacyjnych związanych z obsługą imprezy.

 

Zakres usługi wg życzenia klienta:

  • dekoracje Sali, stołów, krzeseł
  • muzyka

 

  1. Wynajem paśnika (stołu wiejskiego) – 150 zł jednorazowa opłata za imprezę. Jadło do paśnika we własnym zakresie.

 

 

Dzieci:

Dzieci do 3 roku życia uczestniczące w imprezach gratis.

Dzieci od 3 do 7 roku życia uczestniczący w imprezach 50 %.

 

Inne usługi związane z imprezami okolicznościowymi, nie ujęte w cennikach ustalane są na bieżąco z dyrektorem zakładu aktywności zawodowej.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Załącznik nr 11

do Zarządzenia nr 14/2023

z dnia 06.11.2023 r.

 

 

MENU OKOLICZNOŚCIOWE
ZESTAW I 180 ZŁ/OS.

 

  1. OBIAD
  1. Rosół z makaronem 100%
  2. Roladki drobiowe ze szpinakiem i serem feta lub devolay 70%
  3. Udko drobiowe w sosie tatarskim lub udko faszerowane 70%
  4. Gołąbki w sosie pomidorowym 50%
  5. Szwajcar 50%
  6. Filet drobiowy/ Kotlet schabowy smażony w złocistej panierce 50%
  7. Ziemniaki gotowane 100%
  8. Bukiet surówek 100%

 

  1. BUFET ZIMNY
  1. Schab z brzoskwinią/marchewką w galarecie lub ruloniki z szynki z sałatką jarzynową 50%
  2. Ryba po grecku z oliwką lub ryba po japońsku 50%
  3. Sałatka z wędzonym kurczakiem lub klopsiki w occie 50%
  4. Sałatka makaronowa/gyros 50%
  5. Pieczywo 100%

 

  1. Kolacja
  1. Barszcz czerwony 100%
  2. Fantazja drobiowa lub nugetsy 70%
  3. Roladki ze schabu z mięsem mielonym i warzywami 70%
  4. Francuz z sosem czosnkowym 70%
  5. Frytki, ketchup 100%

 

  1. CIASTO (1 BLACHA NA 10 OSÓB) DO WYBORU:

Jabłecznik, Biała dama, Sernik na zimno, Biszkopt pod galaretką z owocami sezonowymi i
kremem waniliowym, Szarlotka, W-Z z bitą śmietaną

 

Kawa, herbata, śmietanka do kawy, podstawowa dekoracja sali w zakresie Wykonawcy

Napoje gazowane, soki, owoce, tort, cukierki w zakresie Zamawiającego.

Oferujemy możliwość wypożyczenia pokrowców na krzesła (5zł/szt.), geometrycznego lub okrągłego stojaka do balonów, stołu wiejskiego i ekspresu do kawy.

Kompozycje kwiatowe dodatkowo płatne (50-200zł/bukiet)

1

 

 


ZESTAW II 190 ZŁ/OS.

  1. OBIAD

1.Rosół z makaronem 100%

2.Karkówka w sosie słodko-kwaśnym 100%

3.Roladki drobiowe nadziewane serkiem topionym i prażonym słonecznikiem 50%
4.Sakiewki ze schabu związywane porem z sosem pieczarkowym 50%
5.Żeberka pieczone w kapuście 50%
6.Gołąbek w sosie pomidorowym/Zraz po warszawsku z warzywami 50%
7.Filet drobiowy/Kotlet schabowy smażony w złocistej panierce 50%
8.Ziemniaki gotowane 100%
9.Bukiet surówek 100%

 

  1. BUFET ZIMNY

1.Roladki ze schabu z sosem żurawinowym 50%
2.Schab z brzoskwinią/zimne nóżki 50%
3.Sałatka gyros 50%
4.Sałatka makaronowa/grecka 50%
5.Pieczywo 100%

 

  1. KOLACJA

1.Barszcz czerwony 100%
2.Devolay z masłem i pietruszką 70%
3.Koperty ze schabu z szynką i żółtym serem 50%
4.Rolada ze schabu z mięsem i warzywami 50%
5.Ceppeliny z sosem myśliwskim 50%
6.Frytki, ketchup 100%

 

  1. CIASTO (1 BLACHA NA 10 OSÓB) DO WYBORU:

Cappucino, Jabłecznik, Biała dama, Sernik na zimno, Biszkopt pod galaretką z owocami sezonowymi i kremem waniliowy, Szarlotka, W-Z z bitą śmietaną, Katarzynka, 3 Bit, Sernik tradycyjny

 

Kawa, herbata, śmietanka do kawy, podstawowa dekoracja sali w zakresie Wykonawcy

Napoje gazowane, soki, owoce, tort, cukierki w zakresie Zamawiającego.

Oferujemy możliwość wypożyczenia pokrowców na krzesła (5zł/szt.), geometrycznego lub okrągłego stojaka do balonów, stołu wiejskiego i ekspresu do kawy. Kompozycje kwiatowe dodatkowo płatne (50-200zł/bukiet)

2


ZESTAW III 200 ZŁ/OS.

  1. OBIAD

1.Rosół z makaronem 100%
2.Karkówka w sosie własnym z kluskami śląskimi 70%
3.Kaczka faszerowana z jabłkami 50%
4.Roladki drobiowe nadziewane serkiem topionym i prażonym słonecznikiem 50%
5.Udko faszerowane mięsem i warzywami/mięsem i pieczarkami 50%
6.Ryba smażona/na parze z warzywami na parze 50%
7.Sakiewki ze schabu związywane porem z sosem serowo-pieczarkowym 50%
8.Filet drobiowy/ Kotlet schabowy smażony w złocistej panierce 50%
9.Ziemniaki gotowane 100%
10.Bukiet surówek 100%

 

  1. BUFET ZIMNY

1.Roladki ze schabu z sosem żurawinowym 50%
2.Galantyna z kurczaka 50%
3.Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem/marchewkowa z tuńczykiem 50%
4.Sałatka gyros/ z wędzonym kurczakiem 50%
5.Sałatka makaronowa/grecka 50%
6.Pieczywo 100%

 

  1. KOLACJA

1.Barszcz czerwony z pasztecikiem 100%
2.Devolay z masłem i pietruszką/Fantazja drobiowa50%
3.Golonka peklowana pieczona w kapuście 50%
4.Rogale ze schabu z salami/Rolada ze schabu z mięsem i warzywami 50%
5.Szaszłyk z karkówki/drobiowy 50%
6.Francuz z sosem czosnkowym 50%
7.Frytki/ kule ziemniaczane, ketchup 100%

 

  1. CIASTO (1 BLACHA NA 10 OSÓB) DO WYBORU:

Sernik tradycyjny, Sernik z brzoskwiniami, Biała dama, 3 Bit, Filadelfia, Balowe, Orzechowiec, Fiona, Jabłecznik królewski, Katarzynka, Kukułka, Makowiec po japońsku, Shrek, Śmietankowiec, Słonecznikowiec, Malinowa chmurka, Pani Walewska

Kawa, herbata, śmietanka do kawy, podstawowa dekoracja Sali w zakresie Wykonawcy.

Napoje gazowane, soki, owoce, tort, cukierki w zakresie Zamawiającego.

Oferujemy możliwość wypożyczenia pokrowców na krzesła (5zl/szt.), geometrycznego lub okrągłego stojaka do balonów, stołu wiejskiego i ekspresu do kawy. Kompozycje kwiatowe dodatkowo płatne (50-200zł/bukiet)