MENU OKOLICZNOŚCIOWE
MENU OKOLICZNOŚCIOWE
MENU OKOLICZNOŚCIOWE -KONSOLACJE
Zestaw I 50zł/osoba
- Rosół z makaronem
- 1 Rodzaj mięs 100% (Kotlet schabowy z pieczarką lub devolay
- Ziemniaki
- Surówka mix
- Kawa, herbata, woda z cytryną
- Ciasto jeden rodzaj (blacha na 10 osób)
Zestaw II 60zł /osoba
- Rosół z makaronem
- 4 rodzaje mięs 100%, 70%, 50%, 50% (Karkówka z kluskami śląskimi,
Kotlet schabowy z pieczarką, Udko pieczone, Pieczeń wieprzowa w sosie własnym ) - Ziemniaki
- Surówka mix
- Kawa, herbata, woda z cytryną
- Ciasto dwa rodzaje (blacha na 10 osób)
Zestaw III 70zł /osoba
- Rosół z makaronem
- 5 rodzaje mięs 100%,70%,50%,50%,50% ( Karkówka z kluskami śląskimi, De volaille, Udko w sosie tatarskim, Kotlet schabowy z pieczarką, Pieczeń w sosie własnym )
- Ziemniaki
- Surówka mix
- Kawa, herbata, woda z cytryną
- Ciasto trzy rodzaje (blacha na 10 osób)
W cenie zapewniamy obsługę i standardową dekorację sali.
Załącznik nr 7
do Zarządzenia Nr 14/2023
z dnia 06.11.2023 r.
CENNIK USŁUG HOTELOWYCH ORAZ WYNAJEM SAL
- Pokoje Hotelowe
- Pokój 1 -osobowy - 90,00zł/dobę bez śniadania
- Pokój 2- osobowy – 130,00zł/dobę bez śniadania
- Pokój 3-osobowy z dostawką – 150,00zł/dobę bez śniadania
- Dzieci do lat 3- pobyt bezpłatny
- Dzieci od 4 lat do 10 lat -50 zł/dobę
- Dodatkowa opłata za jedno zwierzę – 30,00zł/ dobę
- Za zgubienie klucza do pokoju hotelowego 50,00 zł.
- Sale konferencyjne i sala restauracyjna
- Wynajem Sali konferencyjnej oraz restauracyjnej dużej – do 4 godzin 300,00 zł, każda następna godzina 50,00zł
- Wynajem Sali konferencyjnej małej – 50,00 zł za godzinę
Dla stałych klientów możliwość negocjacji ceny od 5%-20%
Ostateczną decyzję podejmuje Dyrektor Zakładu Aktywności Zawodowej.
Załącznik nr 8
do Zarządzenia Nr 14/2023
z dnia 06.11.2023 r.
CENNIK WYNAJMU ALTANY Z GRILLEM
Oferowane usługi:
- Wynajem altany z grillem do 4 godzin 200 zł każda następna godzina 50 ,00zł
- Podpałka – 10,00zł
- Węgiel – 15,00zł/opakowanie2,5 kg
- Obsługa kelnerska 60zł/godzina lub 250zł powyżej 5 godzin
- Zestawy grillowe
Zestaw I 30 zł / osobę
-Kiełbasa (200g) - 100% -Karkówka marynowana (120g) -100% -Kaszanka (200g) – 50% -Musztarda, ketchup po (50g) -Pieczywo (100g)
|
Zestaw III 35 zł / osobę
- Kiełbasa (200g) - 100% - Karkówka (120g) -100% -Szaszłyk drobiowy lub wieprzowy (200g) – 50% -Surówka sezonowa (150g) -Pieczywo (100g) -musztarda, ketchup po (50g)
|
Zestaw II 50 zł / osobę
-Kiełbasa (200g) – 100% -Karkówka marynowana (120g) -100% -Pstrąg (350g) – 50%
-Musztarda, ketchup po (50g) -Pieczywo (100g)
|
Zestaw IV 40 zł / osobę -Kiełbasa (200g) - 100% -Kaszanka (200g) – 100% -Szaszłyk drobiowy lub wieprzowy (200g) – 50% -Ziemniak opiekany w folii (1 szt.) -Surówka sezonowa (150g) -Pieczywo (100g) - musztarda, ketchup po 50g |
W cenie zestawu grillowego zapewniamy obsługę do 4 godzin.
Załącznik Nr 9
do Zarządzenia Nr 14/2023
z dnia 06.11.2023r.
CENNIK OBIADÓW DNIA DLA KLIENTA I DLA PRACOWNIKÓW ZAZ
1.Obiad dnia dla klienta:
Obiad dnia – 25,00zł
Zupa – 8,00zł
II danie – 20zł
2.Obiad dnia w abonamencie:
Obiad dnia – 22,00zł (abonament miesięczny)
Obiad dnia – 23,00zł (abonament minimum dwa tygodnie)
3.Obiad dnia dla pracowników ZAZ:
Obiad dnia – 13,00zł
Zupa 450ml – 3,00zł
Zupa słoik 0,9l – 5,00zł
II danie – 10,00zł
Dowóz na terenie Radziejowa - gratis.
Dowóz poza miasto - dolicza się do ceny każdego posiłku 3,00zł
Załącznik Nr 10
do Zarządzenia Nr 14/2023
z dnia 06.11.2023 r.
ORGANIZACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH
- Do każdej imprezy okolicznościowej nie określonej w załącznikach do niniejszego zarządzenia doliczamy 30 % kosztów organizacyjnych związanych z obsługą imprezy.
Zakres usługi wg życzenia klienta:
- dekoracje Sali, stołów, krzeseł
- muzyka
- Wynajem paśnika (stołu wiejskiego) – 150 zł jednorazowa opłata za imprezę. Jadło do paśnika we własnym zakresie.
Dzieci:
Dzieci do 3 roku życia uczestniczące w imprezach gratis.
Dzieci od 3 do 7 roku życia uczestniczący w imprezach 50 %.
Inne usługi związane z imprezami okolicznościowymi, nie ujęte w cennikach ustalane są na bieżąco z dyrektorem zakładu aktywności zawodowej.
Załącznik nr 11
do Zarządzenia nr 14/2023
z dnia 06.11.2023 r.
MENU OKOLICZNOŚCIOWE
ZESTAW I 180 ZŁ/OS.
- OBIAD
- Rosół z makaronem 100%
- Roladki drobiowe ze szpinakiem i serem feta lub devolay 70%
- Udko drobiowe w sosie tatarskim lub udko faszerowane 70%
- Gołąbki w sosie pomidorowym 50%
- Szwajcar 50%
- Filet drobiowy/ Kotlet schabowy smażony w złocistej panierce 50%
- Ziemniaki gotowane 100%
- Bukiet surówek 100%
- BUFET ZIMNY
- Schab z brzoskwinią/marchewką w galarecie lub ruloniki z szynki z sałatką jarzynową 50%
- Ryba po grecku z oliwką lub ryba po japońsku 50%
- Sałatka z wędzonym kurczakiem lub klopsiki w occie 50%
- Sałatka makaronowa/gyros 50%
- Pieczywo 100%
- Kolacja
- Barszcz czerwony 100%
- Fantazja drobiowa lub nugetsy 70%
- Roladki ze schabu z mięsem mielonym i warzywami 70%
- Francuz z sosem czosnkowym 70%
- Frytki, ketchup 100%
- CIASTO (1 BLACHA NA 10 OSÓB) DO WYBORU:
Jabłecznik, Biała dama, Sernik na zimno, Biszkopt pod galaretką z owocami sezonowymi i
kremem waniliowym, Szarlotka, W-Z z bitą śmietaną
Kawa, herbata, śmietanka do kawy, podstawowa dekoracja sali w zakresie Wykonawcy
Napoje gazowane, soki, owoce, tort, cukierki w zakresie Zamawiającego.
Oferujemy możliwość wypożyczenia pokrowców na krzesła (5zł/szt.), geometrycznego lub okrągłego stojaka do balonów, stołu wiejskiego i ekspresu do kawy.
Kompozycje kwiatowe dodatkowo płatne (50-200zł/bukiet)
1
|
ZESTAW II 190 ZŁ/OS.
- OBIAD
1.Rosół z makaronem 100%
2.Karkówka w sosie słodko-kwaśnym 100%
3.Roladki drobiowe nadziewane serkiem topionym i prażonym słonecznikiem 50%
4.Sakiewki ze schabu związywane porem z sosem pieczarkowym 50%
5.Żeberka pieczone w kapuście 50%
6.Gołąbek w sosie pomidorowym/Zraz po warszawsku z warzywami 50%
7.Filet drobiowy/Kotlet schabowy smażony w złocistej panierce 50%
8.Ziemniaki gotowane 100%
9.Bukiet surówek 100%
- BUFET ZIMNY
1.Roladki ze schabu z sosem żurawinowym 50%
2.Schab z brzoskwinią/zimne nóżki 50%
3.Sałatka gyros 50%
4.Sałatka makaronowa/grecka 50%
5.Pieczywo 100%
- KOLACJA
1.Barszcz czerwony 100%
2.Devolay z masłem i pietruszką 70%
3.Koperty ze schabu z szynką i żółtym serem 50%
4.Rolada ze schabu z mięsem i warzywami 50%
5.Ceppeliny z sosem myśliwskim 50%
6.Frytki, ketchup 100%
- CIASTO (1 BLACHA NA 10 OSÓB) DO WYBORU:
Cappucino, Jabłecznik, Biała dama, Sernik na zimno, Biszkopt pod galaretką z owocami sezonowymi i kremem waniliowy, Szarlotka, W-Z z bitą śmietaną, Katarzynka, 3 Bit, Sernik tradycyjny
Kawa, herbata, śmietanka do kawy, podstawowa dekoracja sali w zakresie Wykonawcy
Napoje gazowane, soki, owoce, tort, cukierki w zakresie Zamawiającego.
Oferujemy możliwość wypożyczenia pokrowców na krzesła (5zł/szt.), geometrycznego lub okrągłego stojaka do balonów, stołu wiejskiego i ekspresu do kawy. Kompozycje kwiatowe dodatkowo płatne (50-200zł/bukiet)
2
ZESTAW III 200 ZŁ/OS.
- OBIAD
1.Rosół z makaronem 100%
2.Karkówka w sosie własnym z kluskami śląskimi 70%
3.Kaczka faszerowana z jabłkami 50%
4.Roladki drobiowe nadziewane serkiem topionym i prażonym słonecznikiem 50%
5.Udko faszerowane mięsem i warzywami/mięsem i pieczarkami 50%
6.Ryba smażona/na parze z warzywami na parze 50%
7.Sakiewki ze schabu związywane porem z sosem serowo-pieczarkowym 50%
8.Filet drobiowy/ Kotlet schabowy smażony w złocistej panierce 50%
9.Ziemniaki gotowane 100%
10.Bukiet surówek 100%
- BUFET ZIMNY
1.Roladki ze schabu z sosem żurawinowym 50%
2.Galantyna z kurczaka 50%
3.Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem/marchewkowa z tuńczykiem 50%
4.Sałatka gyros/ z wędzonym kurczakiem 50%
5.Sałatka makaronowa/grecka 50%
6.Pieczywo 100%
- KOLACJA
1.Barszcz czerwony z pasztecikiem 100%
2.Devolay z masłem i pietruszką/Fantazja drobiowa50%
3.Golonka peklowana pieczona w kapuście 50%
4.Rogale ze schabu z salami/Rolada ze schabu z mięsem i warzywami 50%
5.Szaszłyk z karkówki/drobiowy 50%
6.Francuz z sosem czosnkowym 50%
7.Frytki/ kule ziemniaczane, ketchup 100%
Sernik tradycyjny, Sernik z brzoskwiniami, Biała dama, 3 Bit, Filadelfia, Balowe, Orzechowiec, Fiona, Jabłecznik królewski, Katarzynka, Kukułka, Makowiec po japońsku, Shrek, Śmietankowiec, Słonecznikowiec, Malinowa chmurka, Pani Walewska
Kawa, herbata, śmietanka do kawy, podstawowa dekoracja Sali w zakresie Wykonawcy.
Napoje gazowane, soki, owoce, tort, cukierki w zakresie Zamawiającego.
Oferujemy możliwość wypożyczenia pokrowców na krzesła (5zl/szt.), geometrycznego lub okrągłego stojaka do balonów, stołu wiejskiego i ekspresu do kawy. Kompozycje kwiatowe dodatkowo płatne (50-200zł/bukiet)
Adres
ul. Kościuszki 58,
88-200 Radziejów