Oferta cateringowa

Cennik potraw cateringowych

Lp.

WIEPRZOWINA

Jednostka miary/waga+/-

Cena

brutto

1.

Golonka peklowana pieczona z kapustą

120g

15zł

2.

Gołąbek w sosie pomidorowym

120g

12zł

3.

Karkówka pieczona w sosie własnym

120g

13zł

4.

Karkówka z pieczarkami w sosie słodko-kwaśnym

120g

13zł

5.

Kotlet mielony smażony

120g

11zł

6.

Koperty ze schabu z szynką i żółtym serem

120g

12zł

7.

Kotlet schabowy tradycyjny w panierce

120g

11zł

8.

Kotlet schabowy duszony serwowany z sosem śmietanowo- pieczarkowym

120g

13zł

9.

Polędwica wieprzowa w sosie grzybowym

120g

22zł

10.

Rogale ze schabu faszerowane salami ,żółtym serem i cebulą

120g

12zł

11.

Rolada karkówki faszerowana mięsem mielonym i warzywami

120g

12zł

12.

Sakiewka z sosem serowo-pieczarkowym

120g

12zł

13.

Szaszłyk z karkówki

120g

15zł

14.

Szwajcar

120g

12zł

15.

Zraz po warszawsku z warzywami

120g

12zł

16.

Zraz tradycyjny wieprzowy

120g

12zł

17.

Żeberka pieczone tradycyjne z kapustą

120g

13zł

 

 

 

 

Lp.

DRÓB

Jednostka miary/waga/+/-

Cena brutto

1.

De volaille

120g

12zł

2.

Eskalopki z indyka w sosie śmietanowo-grzybowym

120g

22zł

3.

Fantazja drobiowa z warzywami

120g

12zł

4.

Francuz

1sz/6 porcji

60zł

5.

Filet drobiowy faszerowany żółtym serem i bazylią w aromatycznym sosie bazyliowym

120g

15zł

6.

Filet drobiowy panierowany w płatkach migdałowych

120g

15zł

7.

Filet drobiowy smażony w złocistej panierce

120g

12zł

8.

Kaczka faszerowana pieczona

1,8-2,0kg

150zł

9.

Kule chrzanowe

120g

12zł

10.

Nuggetsy z kurczaka

4szt120g

12zł

11.

Udko drobiowe pieczone

1szt/150g

12zł

12.

Udko faszerowane mięsem i pieczarkami

1szt/150g

15zł

13.

Udko faszerowane mięsem i warzywami

1szt/150g

15zł

14.

Udko faszerowane pieczarkami i serem camembert

1szt/150g

15zł

15.

Udko zapiekane z porem w sosie tatarskim

1szt/150g

15zł

16.

Udo z kaczki pieczone

1szt/120g

17zł

17.

Pałka z kurczaka trybowana pieczona w Pańko

1szt

12zł

18.

Rolada z kurczaka

1szt/20szt

80zł

19.

Roladki drobiowe ze słonecznikiem i serkiem topionym

120g

12zł

20.

Roladki drobiowe ze szpinakiem i serem feta

120g

12zł

21.

Szaszłyk z drobiu

200g

15zł

22.

Sznycelki drobiowe

120g

12zł

 

Lp.

INNE POTRAWY

Jednostka miary/waga/+/-

Cena brutto

1.

Cepeliny po kujawsku z okrasą

6szt

20zł

2.

Cepeliny w sosie myśliwskim

6szt

22zł

3.

Krokiety z kapustą i grzybami/farszem mięsnym

1szt

5zł/6zł

4.

Naleśniki z serem i sosem deserowym

2szt/300g

13zł

5.

Naleśniki ze szpinakiem i serem feta zapiekane

1szt/150g

13zł

6.

Pierogi do wyboru:

- z mięsem

- z kapustą i grzybami

- ze szpinakiem

- ruskie

- z owocami sezonowymi

- twarogiem na słodko

6szt

15zł

7.

Placek po węgiersku z gulaszem wieprzowym

160g

24zł

8.

Placki ziemniaczane

200g

12zł

 

 

Lp.

RYBY

Jednostka miary/waga/+/-

Cena brutto

1.

Dorsz smażony w złocistej panierce

120g

15zł

2.

Dorsz/mintaj duszony na parze

120g

15zł

3.

Łosoś grillowany/gotowany na parze

120g

20zł

4.

Pstrąg pieczony z masłem i koprem

1szt/350g

50zł

5.

Pstrąg smażony w złocistej panierce

1szt/350g

50zł

6.

Ryba po grecku

150g

12zł

7.

Ryba po japońsku

150g

12zł

 

 

Lp.

ZUPY

Jednostka miary/waga/+/-

Cena brutto

1.

Barszcz czerwony

450ml

8zł

2.

Barszcz ukraiński

450ml

10zł

3.

Flaki wołowe

450ml

10zł

4.

Krem chrzanowy

300ml

10zł

5.

Krem białych warzyw z gorgonzolą

300ml

12zł

6.

Krem z borowików

300ml

12zł

7.

Krem z brokułów

300ml

10zł

8.

Krem dyniowy

300ml

10zł

9.

Krem z pomidorów z kleksem serowo - bazyliowym

300ml

10zł

10.

Krem z selera

300ml

10zł

11.

Krem z zielonego groszku

300ml

10zł

12.

Krem z ziemniaka z wędzonym łososiem

300ml

12zł

13.

Zupa ogórkowa z ziemniakami

450ml

8zł

14.

Zupa pomidorowa z makaronem/ryżem

450ml

8zł

15.

Rosół z makaronem

450ml

8zł

16.

Strogonow wołowy

450ml

13zł

17.

Zupa gulaszowa wieprzowa

450ml

11zł

18.

Zupa pieczarkowa

450ml

8zł

19.

Żurek z białą kiełbasą

450ml

8zł

 

 

Lp.

DODATKI

Jednostka miary/waga/+/-

Cena brutto

1.

Bukiet surówek (sezonowe warzywa)

150g

6zł

2.

Czerwona kapusta zasmażana

150g

6zł

3.

Frytki smażone w głębokim tłuszczu

150g

6zł

4.

Kapusta młoda zasmażana

100g

6zł

5.

Kasza (jęczmienna, gryczana, kuskus, bulgur)

200g

5zł

6.

Kluski szpinakowe

150g

5zł

7.

Kluski śląskie

4szt/100g

5zł

8.

Kluski ziemniaczane

100g

5zł

9.

Kluski ziemniaczane smażone w głębokim tłuszczu

100g

6zł

10.

Pasztecik krucho- drożdżowy z farszem mięsnym

1szt/50g

3zł

11.

Pieczywo (pszenne, razowe, żytnie)

100g

3zł

12.

Ryż (biały ,brązowy, dziki)

200g

5zł

13.

Szyszki ziemniaczane smażone w głębokim tłuszczu

100g

6zł

14.

Warzywa mieszane na parze

150g

5zł

15.

Zacierka

150g

5zł

16.

Ziemniaki pieczone (ćwiartki)

100g

6zł

17.

Ziemniaki gotowane z koperkiem

200g

3zl

 

 

Lp.

NAPOJE

Jednostka miary/waga +/-

Cena brutto

 

1.

Kawa sypana/rozpuszczalna (Jacobs, MK, Tchibo )

200ml

6zł

 

2.

Kawa sypana/rozpuszczalna z mlekiem i cukrem (Jacobs, MK, Tchibo)

200ml

6,50zł

 

3.

Kawa z ekspresu:

- espresso coffee

- long coffee

- cap-ciok

- latte macchiato

- hot chocolate

- hot chocolate with milk

 

 

9zł

4.

Herbata czarna, zielona, owocowa

200ml

6zł

5.

Napój owocowy (np. Tymbark)

250ml

4zł

6.

Napoje gazowane (pepsi, Coca cola, mirinda, mountain dew, sprite)

330ml

500ml

0,85ml

1,75ml

5zł

6zł

7zł

10zł

7.

Woda butelka

250ml

500ml

1,5ml

3zł

3,50zł

4zł

8.

Soki owocowe 100% pasteryzowane

1l

7zł

 

 

 

Lp.

BUFET ZIMNY

Jednostka miary/waga/+/-

Cena brutto

1.

Babeczka na kruchym cieście z serkiem wędzonym łososiem

1szt/50g

6zł

2.

Galantyna z kurczaka

1szt/20porcji

80zł

3.

Jaja faszerowane z szynką lub pieczarkami

2 połówki

6zł

4.

Kanapka bankietowa

1szt

6zł

5.

Kanapka bankietowa z musem z kaczki

1szt

8zł

6.

Kurczak w galarecie (Zimne nóżki drobiowe)

150g

9zł

7.

Pasztet Zaz

1kg

30zł

8.

Pierś z kaczki z sosem pomarańczowym

120g

16zł

9.

Pierożki z ciasta francuskiego z łososiem, rukolą i kremowym serkiem

1szt

5zł

10.

Polędwica faszerowana szpinakiem

120g

22zł

11.

Polędwica na różowo z sosem pieprzowym/ sosem tatarskim

120g

22zł

12.

Pomorskie klopsiki w occie 5szt

5szt.50g

8zl

13.

Pstrąg faszerowany w galarecie

1szt/ 350g

50zł

14.

Roladka z kurczaka faszerowana mięsem i pieczarkami w szynce parmezańskiej

150g

16zł

15.

Roladka z kurczaka faszerowana mięsem i puree z zielonego groszku w szynce parmezańskiej

150g

16zł

16.

Rolada marchewkowa z tuńczykiem

1szt/20porcji

100zl

17.

Rolada serowa z kurczakiem i pieczarkami

1szt/20porcji

100zł

18.

Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym lub parzonym

1szt/20porcji

100zł

19.

Roladki ze schabu z sosem żurawinowym

120g

13zł

20.

Ryba po grecku z oliwką

150g

12zł

21.

Ryba po japońsku

150g

12zł

22.

Sałatka brokułowa

250g

9zł

23.

Sałatka brokułowa z kurczakiem i jajkiem

250g

9zł

24.

Sałatka cezar

250g

9zł

25.

Sałatka grecka

250g

9zl

26.

Sałatka gyros

250g

9zł

27.

Sałatka jarzynowa

250g

9zł

28.

Sałatka makaronowa

250g

9zł

29.

Sałatka meksykańska

250g

9zł

30

Sałatka z gruszką i serem feta

250g

9zł

31.

Sałatka z wędzonym kurczakiem

250g

9zł

32.

Sałatka witaminka

200g

9zł

33.

Sałatka z tuńczykiem

250g

9zł

34.

Schab w galarecie z brzoskwinią lub marchewką

120g

11zł

35.

Smalec Zaz

1kg

40zł

36.

Szynka zawijana w galarecie z sałatką

2szt

12zł

37.

Śledź po grecku

150g

11zł

38.

Śledź pod pierzynką z buraczkiem

150g

11zł

39.

Śledź salsa

150g

11zł

40.

Tatar z pstrąga

100g

18zł

41.

Tatar wołowy z marynatami

100g

15zł

 

Lp.

CIASTA

Jednostka miary/waga+/-

Cena brutto

1.

3 Bit

Blacha 22cmx38 cm

100zł

2.

Balladyna

Blacha 22cmx38cm

110zł

3.

Balowe

Blacha 22cmx38 cm

100zł

4.

Biała dama

Blacha 22cmx38 cm

100zł

5.

Biszkopt pod galaretką z owocami sezonowymi

Blacha 22cmx38 cm

80zł

6.

Cappuccino

Blacha 22cmx38 cm

100zł

7.

Fiona

Blacha 22cmx38 cm

100zł

8.

Filadelfia

Blacha 22cmx38 cm

100zł

9.

Jabłecznik królewski

Blacha 22cmx38 cm

100zł

10.

Jabłecznik pod galaretką

Blacha 22cmx38 cm

80zł

11.

Katarzynka

Blacha 22cmx38 cm

100zł

12.

Kukułka

Blacha 22cmx38 cm

100zł

13.

Malinowa chmurka

Blacha 22cmx38 cm

100zł

14.

Makowiec gotowany

Blacha 22cmx38 cm

100zł

15.

Orzechowiec

Blacha 22cmx38 cm

100zł

16.

Pani Walewska

Blacha 22cmx38 cm

100zł

17.

Porzeczkowiec

Blacha 22cmx38 cm

100zł

18.

Sernik tradycyjny

Blacha 22cmx38 cm

110zł

19.

Sernik na zimno

Blacha 22cmx38 cm

100zł

20.

Sernik z brzoskwiniami na ciemnym spodzie

Blacha 22cmx38 cm

100zł

21.

Shrek

Blacha 22cmx38 cm

100zł

22.

Stefanek

Blacha 22cmx38 cm

100zł

23.

Śmietanowiec

Blacha 22cmx38 cm

100zł

24.

Szarlotka

Blacha 22cmx38 cm

80zł

25.

W-Z z bitą śmietaną

Blacha 22cmx38 cm

80zł

 

 

 

 

 

Lp.

BUFET SŁODKI

Jednostka miary/waga +/-

Cena brutto

1.

Babeczki pod galaretką

1szt

4zł

2.

Chleb Zaz

1szt

6zł

3.

Ciasto drożdżowe z kruszonką

1kg

27zł

4.

Ciasto drożdżowe z owocami

1kg

27zł

5.

Deser lodowy bez dodatków (3 gałki)

1 porcja

15zł

6.

Deser lodowy z owocami, śmietaną kremówką i sosem deserowym (3 gałki lodów)

1 porcja

18zł

7.

Drożdżówka z marmoladą/owocami/budyniem/twarogiem

1szt 100g

3zł

8.

Lody gałkowe

1gałka/ 40g

6zł

9.

Muffiny

1szt/50g

3zł

10.

Pączek z marmoladą

1szt/100g

3,50zł

11.

Rogaliki z nadzieniem makowym

1kg

35zł

12.

Rogaliki z marmoladą

1kg

30zł

13.

Rogaliki z nadzieniem migdałowym

1kg

35zł

14.

Rurka z kremem

1szt/25g

6zł

15.

Strucla makowa

1kg

30zł

16.

Szarlotka z lodami (1 gałka lodów)

1 porcja

12zł

 

 

Lp.

BUFET SŁODKI DODATKI

Jednostka miary/waga

Cena brutto

1.

Bita śmietana

20g

4zł

2.

Porcja owoców

30g

4zł

 

 

*Cena cateringu przygotowanego na gorąco wraz w wypożyczeniem transportera za dodatkową opłatą w wysokości 100zł.

* W przypadku zamówienia cateringu minimalna ilość zamawianych potraw wynosi 10 porcji z jednego rodzaju.

* Dowóz cateringu – 3 zł/km.

* Opakowania 3 zł/szt. Płatne dodatkowo przy odbiorze cateringu.